Team

Wij stellen onszelf graag aan uw voor

Het gezicht achter Dier Totaal Zorg is Nynke Kaastra. Samen met Jack Russell Oena, Teckel Teun en kat Guusje woont zij in Rotterdam West. Nynke heeft de HBO studie dier- en gezondheidszorg met goed gevolg afgerond en later ook de opleiding paraveterinair dierenartsassistent. Hierna is zij als veterinair praktijkmanager bij een praktijk in Rotterdam aan de slag gegaan. Daarna heeft ze als assistent beheerder van een dierenasiel gewerkt. Door de werkervaring die Nynke hier heeft opgedaan ontstond het idee om dierverzorging aan huis aan te gaan bieden. Hierbij vind Nynke een persoonlijke benadering erg belangrijk. Drijvende kracht achter Dier Totaal Zorg is Nynke Kaastra. Van jongs af aan werkt zij al met honden en katten. Daarnaast heeft zij de volgende diploma's gehaald of lezingen gevolgd:

 

2012 MBO Paraveterinair Dierenartsassistente

2013 HBO Dier en Gezondheidszorg

2013 Felcan Kattendag (Met als onderwerpen: Oogaandoeningen, FIP: actuele ontwikkelingen, Antibioticarichtlijn, Welzijn en Bacteriële zoönosen)

2013 Proveto Konijnen en Knaagdieren Assistentendag

2015 Vedias Gezelschapsdierendag

2017 Vedias Gezelschapsdierendag

2019 Vedias Gezelschapsdierendag 'Huid en Vacht'

2019 Besluit houders van dieren - hond en kat

2020 Lezing Dominante? Het is nog steeds tijd voor verandering - Monique Bladder

2020 Lezing De relatie tussen het gedrag van je hond en zijn gezondheid - Monique Bladder 

Daisy

Wendy

Nancy

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeën uitwerk.

Anouk

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.